Webdesign

Ik lever websites die gemaakt zijn in WordPress. Dit kan een website zijn die gebruikt zal worden als visitekaartje of om informatie te verstrekken, maar ook een webshop tot BnB/Hotel verhuur. Ik zal altijd na het eerste telefoontje of mailtje een fysiek gesprek inplannen om ideeën uit te wisselen over de website.

Design

Alle websites zullen mobile responsive zijn. Dit betekent dat wanneer de website bekeken wordt op mobiel dat alles zich aanpast in het formaat van de telefoon.

SSL Beveiliging

Iedere website die door mij wordt gemaakt zal beveiligd worden met een SSL Certificaat.

Wat houdt SSL nou precies in?
Door dit certificaat wordt er een beveiliging geplaatst op uw website, waarmee de gegevens op de website beveiligd zijn.

Webshop

Wilt u een webshop? Dat kan! Ik zorg door middel van WooCommerce en verschillende extensies voor de beste webshop! Als u wilt dat er met iDeal afgerekend kan worden is dat mogelijk, ik regel de betalingsmiddelen voor uw webshop.

Basis SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie. SEO kun je in één zin definiëren: SEO is het optimaliseren van (mobiele) websites en apps voor mensen die zoekmachines gebruiken. Mijn basispakket van SEO zal toegepast worden op uw website.

Hotel booking

Wenst u een website voor uw hotel of bed and breakfast? Ook dit is nu mogelijk bij Trixe Design. Al uw boekingen zullen geautomatiseerd worden en klanten kunnen nu via uw website een kamer boeken! Neem contact met mij op voor meer informatie.

recente projecten

Just Be and be ibiza

‘Eind December 2018 werd ons duidelijk dat onze pogingen om een B&B te starten op Ibiza werkelijkheid zouden gaan worden. In de hectische dagen van begin 2019 hebben wij aan Trixe Design de opdracht verstrekt om een Full operating website te maken voor onze voorgenomen activiteiten…….’

Megan's Hairstyle

Megan’s Hairstyle is de plaatselijke kapster in Millingen aan de Rijn. De nieuwe website staat nu online!

Contact

info@trixedesign.nl
+31634179159
KvK: 73357421