Start SEO

In het Start SEO pakket worden zo verschillende dingen aanbod gebracht. Zo wordt de website direct aangemeld voor alle belangrijke diensten van Google. Vanaf dag 1 is het mogelijk om te zien waar de bezoekers vandaan komen. Nadat dit gebeurt is zullen de metainstellingen geoptimaliseerd worden zodat de website een echte SEO start maakt.

Google Analytics

SEO succes wordt bepaald door het aantal gebruikers dat via zoekmachines de website bezoekt en zorgt voor het behalen van doelen. Om doelen te kunnen meten heb je websitestatistieken nodig. Deze statistieken worden uitgebeeld in Google Analytics.

Google Search Console

Google Search Console is hoofdzakelijk ontwikkeld om je website optimaal  te laten presteren in de zoekmachines, maar het levert tevens inzichten op die je kunt toepassen om de gebruikerservaring te verbeteren.

Google Mijn Bedrijf

Het koppelen en instellen van Google Mijn Bedrijf biedt de kans om opvallend aan de rechterkant van de resultatenpagina getoond te worden en het helpt mobiele zoekers om sneller contact met je op te nemen.

Google Maps

Het koppelen en instellen van een Google Maps vermelding zorgt ervoor dat lokale mensen makkelijker en sneller uw bedrijf kunnen vinden.

Meta-instellingen

Meta-Instellingen zijn gegevens die mee worden gegeven aan zoekmachines om zo simpele gegevens te kunnen laten zien tijdens de zoek opdracht.

Content Optimalisatie

De geschreven content word geoptimaliseerd zodat de zoektemeren goed terug komen op de website.

Vraag Start SEO nu aan voor €300 excl. BTW

Contact

info@trixedesign.nl
+31634179159
KvK: 73357421